نحوه انتقال پیام‌­ها از اکانت دیگر ایمیل به جیمیل  

چطور همه اطلاعات را از اکانتی دیگر وارد جیمیل کنیم؟

0

اگر به تازگی وارد اکانت جدید جیمیل شده‌­اید و قصد دارید تمام ایمیل­‌های قدیمی خود را به اکانت جدید انتقال دهید، با ما همراه باشید.

برای شروع کار، وارد اکانت جیمیل شوید و بر روی Settings بزنید.

تنظیمات جیمیل

بر روی تب Accounts and Import کلیک کرده و Import Mail and Contacts را انتخاب کنید.

انتقال کانتکت‌ها در جیمیل

یک پنجره جدید باز خواهد شد. آدرس ایمیل خود را در قسمت ارائه شده وارد کنید و روی Continue بزنید.

ادامه انتقال آدرسها به جیمیل

پس از قبول شرایط، مجددا روی Continue بزنید.

قبول شرایط انتقال در جیمیل

یک پنجره جدید باز خواهد شد. اطلاعات خود را وارد کرده و روی  next بزنید تا به مرحله بعدی بروید.

مرحله بعد در ورود اطلاعات جیمیل

بر اساس سرویس ایمیلی که استفاده کرده‌­اید، برای دسترسی به ایمیل خود باید به این ابزار مجوزهای مختلف بدهید. پس از اتمام، روی Yes بزنید.

مجوزهای مختلف انتقال اطلاعات در جیمیل

اگر با موفقیت به ایمیل خود دسترسی پیدا کردید، باید پیام زیر را مشاهده کنید. برای ادامه پنجره را ببندید.

پیام دسترسی به ایمیل در جیمیل

بعد از بستن پنجره دوم، باید انتخاب کنید که چه اطلاعاتی وارد حساب جیمیل شما شود. پس از اتمام این پروسه تمام مخاطبین و ایمیل­‌های اکانت قبلی شما به اکانت جیمیل فعلی منتقل می‌شوند و قادر به تعامل با آن‌ها خواهید بود. در نظر داشته باشید که آرشیو ایمیل‌­هایی که از اکانت قبلی شما به اکانت جیمیل جدیدتان منتقل می‌شود، فقط شامل آرشیو ۳۰ روز گذشته ایمیل­‌هایتان خواهد بود. کادرهای مربوط به خود را علامت بزنید و سپس روی Start Import کلیک کنید.

آرشیو ایمیل در جیمیل

بعد از کلیک بر روی گزینه Start Import، انتقال موارد انتخابی به جیمیل شروع می­‌شود. این فرایند می­‌تواند در فاصله زمانی بین دو ساعت تا دو روز طول بکشد.

برای اتمام روی OK بزنید، سپس پنجره را ببندید.

انتقال موارد انتخابی در جیمیل

شما می‌­توانید وضعیت جیمیل خود را از طریق مسیر Settings cog > Settings > Accounts and Import بررسی کنید.

بررسی وضعیت جیمیل

زمانی که انتقال موارد انتخابی به پایان رسید، همه موارد انتقال یافته در جیمیل قابل مشاهده خواهد بود.

مشاهده موارد انتقال یافته در جیمیل

مخاطبین خود را می‌­توانید از طریق آدرس  contacts.google.com پیدا کنید.

اگر به طور اتفاقی از ایمیل اشتباه استفاده کرده‌­اید و می‌­خواهید انتقال را متوقف کنید، از طریق تنظیمات روی Accounts and Import و Stop بزنید.

توقف انتقال اطلاعات در جیمیل

یک پیام تأیید ظاهر می­‌شود. بر روی OK کلیک کنید تا روند کار متوقف شود.

توقف روند انتقال اطلاعات در جیمیل

دیگر لازم نیست نگران از دست دادن پیام­‌های قدیمی و یا گم شدن پیام‌­های جدید خود باشید. با استفاده از روش بالا مخاطبین خود را از تغییر آدرس ایمیل مطلع کنید.

منبع howtogeek.com

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.