چطور اکانت فیس‌بوک خود را پاک کنیم؟

پس از حذف اکانت فیسبوک، چند روز فرصت برای پشیمانی خواهید داشت

0

ممکن است دیگر مایل به اشتراک‌­گذاری اطلاعات خصوصی خود، در یک سایت اینترنتی مانند فیس‌بوک نباشید و یا هر دلیل دیگری که خیلی هم فرق ندارد، فقط می­‌خواهید از رسانه­‌های اجتماعی جدا شوید. دو راه برای خلاص شدن از اکانت فیس‌بوک وجود دارد: می‌­توانید موقتاً اکانت خود را غیرفعال کنید و یا حذف دائمی آن را انتخاب کنید. در نوع اول، امکان بازیابی حساب کاربری وجود دارد اما با حذف دائمی، قابلیت بازگردانی وجود نخواهد داشت و تمام اطلاعات را از دست می­‌دهید.

پس از غیرفعال کردن اکانت فیس‌بوک چه اتفاقی می‌­افتد؟

زمانی که اکانت خود را غیرفعال می‌­کنید، تمام فعالیت­‌های کاربر، از جمله ارسال پست، عکس، لیست دوستان و سایر اطلاعات پنهان است و سایرین نمی‌توانند اکانت شما را جستجو کنند. با این حال­، برخی فعالیت­‌ها، همانند پیام­‌های ارسالی، همچنان برای دیگر کاربران باقی می­‌ماند. پس از حذف دائمی اکانت فیسبوک، دو هفته طول می‌­کشد تا تمام اطلاعات حذف شود.

حذف اکانت فیسبوک به طور کامل

حذف کامل اکانت فیس‌بوک

برای پاک کردن اکانت فیسبوک، عکس­‌ها، ویدیوها و تمام مواردی که در طول این سال‌ها به اشتراک گذاشته‌­اید، باید اکانت فیس‌بوک را به طور کامل حذف کنید. انجام این کار باعث می­‌شود تا فعالیت در فیس‌بوک متوقف شود و همچنین ورود به سیستم مبتنی بر فیسبوک را که برای سایر سرویس­‌ها مانند Spotify استفاده می­‌کنید، غیرفعال شود.

پس از حذف اکانت فیسبوک، چند روز فرصت برای پشیمانی خواهید داشت. پس از آن، تمام اطلاعات شما برای همیشه، حذف و غیرقابل دسترسی خواهد بود. فیس‌بوک یک سند محافظت شده، ایجاد می­‌کند که شامل تمام پست‌­­ها و سایر مطالب قابل دانلود در چند روز پس از درخواست است.

البته بهتر است قبل از پاک کردن اکانت فیسبوک، یک نسخه از اطلاعات خود را بارگیری کنید که در صورت لزوم، قابل استفاده است.

شیوه بارگیری اطلاعات فیس‌بوک

  • مطابق تصویر، روی آیکون مثلث واقع در سمت راست بالای صفحه فیسبوک، کلیک کنید.

تنظیمات حذف اکانت فیس‌بوک

  • به تنظیمات بروید.
  • روی Your Facebook Information کلیک کنید.
  • به ترتیب روی View و Download Your Informationکلیک کنید.
  • برای افزودن یا حذف دسته‌بندی داده­‌ها، بنا به درخواست خود، تیک کادرهای موجود در سمت راست صفحه را علامت بزنید.
  • نحوه بارگیری اطلاعات، کیفیت عکس‌­ها، ویدیوها و محدوده تاریخ درخواست خود را انتخاب کنید.
  • برای تأیید درخواست خود، روی Create File بزنید.
  • هنگامی که درخواست بارگیری آماده شد، اعلان دریافت خواهید کرد.
  • بار دیگر به صفحه Download Your Information بروید.

دانلود اطلاعات برای حذف اکانت فیسبوک

  • روی Download کلیک کنید.

پس از وارد کردن رمز عبور، فرآیند بارگیری اطلاعات آغاز می­‌شود.

چگونه اکانت فیس‌بوک را حذف یا غیرفعال کنیم؟

دو روش مختلف برای غیرفعال کردن حساب کاربری فیس‌بوک وجود دارد. با غیر فعال کردن آن:

  • هر زمان که بخواهید، می­‌توانید دوباره اکانت خود را فعال کنید.
  • کاربران نمی­‌توانند جدول زمانی فیسبوک شما را ببینند، یا شما را جستجو کنند.
  • تنها برخی از اطلاعات قابل مشاهده است (مانند پیام‌هایی که ارسال کرده‌­اید).
  • در صورت فعال شدن مجدد، فیس‌بوک اطلاعات اکانت شما (مانند دوستان و علایق) را ذخیره می­‌کند.

اما با حذف اکانت کاربری:

  • فیسبوک، درخواست حذف را چند روز به تأخیر می‌­اندازد. در طول این بازه زمانی، اگر وارد صفحه‌تان شوید، پروسه حذف لغو می­‌شود.
  • پس از حذف، امکان دسترسی مجدد به اکانت فیسبوک را از دست می­‌دهید.
  • حذف اطلاعات شما که در سیستم­‌های پشتیبان ذخیره شده­ است، ممکن است تا ۹۰ روز طول بکشد. با این حال، اطلاعات شما در این مدت زمان، در فیسبوک قابل دسترسی نیست.

حذف اکانت فیسبوک

شیوه پاک کردن اکانت فیس‌بوک  

اکنون که از اطلاعات خود یک نسخه آماده دارید، با خیال راحت برای حذف اکانت، اقدام کنید. روی مثلث وارونه در سمت راست بالای صفحه فیسبوک کلیک کنید.

  • به Settings بروید.
  • در ستون سمت چپ روی General بزنید.
  • روی Manage your account بزنید.
  • با انتخاب گزینه Deactivate your account، اکانت خود را پاک کنید.

غیرفعال کردن اکانت فیسبوک

برای فعال کردن مجدد اکانت خود، کافیست به صورت آنلاین به حساب کاربری خود وارد شوید یا از اکانت فیسبوک استفاده کنید تا صفحه شما بازیابی شود.

اطلاعات را به صورت دستی حذف کنید

بسته به تنظیمات حریم خصوصی شما، هر آنچه که تاکنون در فیسبوک ارسال کرده‌­اید، در صفحه اطلاعات شما در فیس‌بوک قابل مشاهده است. اطلاعات به دسته‌­های مختلف از جمله پست، عکس، لایک و موارد دیگر تقسیم می­‌شوند. اگر نمی­‌خواهید همه اطلاعات فیسبوک خود را حذف کنید، می­‌توانید اطلاعات را به صورت دستی پاک کنید، البته، در صورتی که مدتی از فیس‌بوک استفاده کنید، این روند وقت‌گیر خواهد بود.

پس از رفتن به مسیر اطلاعات صفحه­‌تان، لینک دسترسی به اطلاعات خود را خواهید دید. اگر مایل به حذف اطلاعات ارسالی خودتان هستید، روی گزینه Posts بزنید. اکنون تمام پست‌­های ارسالی، قابل مشاهده هستند.  می­‌توانید پست مورد نظر را حذف کنید.

اگر می­‌خواهید یک پست خاص را حذف کنید، باید در سمت راست پست، روی آیکون مداد بزنید. بسته به پست، چند گزینه وجود دارد. برای حذف، روی Delete بزنید. همچنین گزینه hide، برای مخفی کردن محتوا است که اجازه می‌­دهد تا محتوا در جدول زمانی شما مخفی شود.

نحوه غیرفعال کردن موقت اکانت فیسبوک در آیفون یا آیپد

  • برنامه فیسبوک را روی در آیفون یا آیپد خود اجرا کنید.
  • روی آیکون سه خطی More در پایین، گوشه راست برنامه، بزنید.
  • روی گزینه تنظیمات بزنید.
  • در منوی باز شده، روی Account Settings بزنید.
  • در بالای صفحه، روی General بزنید.
  • سپس، روی Manage Account بزنید.
  • روی Deactivate که زیر گزینه Account است، بزنید.
  • از شما خواسته می‌­شود رمز عبور خود را وارد کنید.
  • برای ادامه فرآیند غیر فعال کردن اکانت، روی Continue بزنید.

به همین سادگی اکانت فیس‌بوک خود را غیر فعال کردید! اگر خواستید دوباره به فیسبوک بازگردید و از آن استفاده کنید، به سادگی وارد اکانت خود شوید.

منبع imore.com trustedreviews.com today.com
از طريق time.com

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.