۵ داروی طبیعی ضدافسردگی

داروهایی که عوارض کمتری دارند

اگر افسرده هستید و به دنبال دارویی برای بهتر شدن خلق و خوی خود می‌گردید، بهتر است داروهایی که در ادامه معرفی می‌شوند را امتحان کنید زیرا این داروهای ضدافسردگی، طبیعی هستند و عوارض کمی دارند.

Ginkgo biloba

این داروی گیاهی، جریان خون به مغز را افزایش می‌دهد، درنتیجه به افزایش انرژی و بهبود تمرکز کمک می‌کند. تحقیقات هنوز رابطه مستقیمی بین این دارو و بهبود خلق و خو پیدا نکرده‌اند اما مطالعه‌ای نشان داده است که این دارو حافظه و توجه را بهتر می‌کند. مطالعه دیگری نیز نشان داده است که این گیاه عوارض جانبی مربوط به تمایل جنسی که در داروهای ضدافسردگی رایج است را ندارد. ۴۰ تا ۸۰ میلی‌گرم گینگو بیلوبا که حاوی ۲۴ درصد فلاونوئید و ۶ درصد ترپن لاکتون است را ۲ تا ۳ بار در روز مصرف کنید.

۵ هیدروکسی تریپتوفان (hydroxytryptophan)

این ماده سطح سروتونین مغز را که به بهبود خلق و خو می‌پردازد، افزایش می‌دهد. مطالعات نشان داده است این دارو بهتر از داروهای مسکن خلق را بهبود می‌بخشد. ۳ بار در روز، ۵۰ میلی‌گرم از آن را استفاده کنید تا افسردگی شما برطرف شود.

مصرف داروهای ضدافسردگی

ویتامین B

فولات ویتامین B و ویتامین B12 کمک می‌کنند مغز آمینواسیدها را به مواد شیمیایی بهبوددهنده خلق و خو مانند سروتونین تبدیل کند. افراد بالای ۶۰ سال که بدن آنها کمتر این ویتامین‌ها را جذب می‌کند، و گیاهخوارانی که به اندازه کافی از رژیم غذایی خود ویتامین B دریافت نمی‌کنند، مکمل ویتامین B برای آنها مزایای بیشتری دارد. برای مقابله با افسردگی، ۸۰۰ میکروگرم فولات ویتامین B و ۴۰۰ میکروگرم ویتامین B12 را روزانه مصرف کنید.

S-adenosyl-L-methionine

این دارو نیز مانند داروهای تجویزی ضدافسردگی مواد شیمیایی مغز که مسئول بهبود خلق و خو هستند را افزایش می‌دهد. تاثیر این دارو سریعتر از (یک یا دو هفته) داروهای تجویزی افسردگی است که ممکن است ۳ هفته یا بیشتر طول بکشند. همچنین این داروهای طبیعی و گیاهی عوارض جانبی داروهای شیمیایی را ندارند. به مدت یک هفته، دو بار در روز ۲۰۰ میلی‌گرم از این دارو استفاده کنید. اگر پس از یک هفته بهبودی احساس نکردید، ۲۰۰ میلی‌گرم دیگر به دوز آن اضافه کنید. به همین صورت به طور هفتگی دوزها را بالا ببرید تا به روزانه ۱۲۰۰ میلی‌گرم برسد.

داروهای ضدافسردگی و ویتامین

زینک

میزان کم زینک، ایمنی بدن را کاهش می‌دهد که بر خلق و خو تاثیرگذار است. در تحقیقی بر روی ۱۴ فرد افسرده، کسانی که در کنار داروهای ضدافسردگی مکمل زینک مصرف می‌کردند، پس از ۶ هفته افسردگی کمتری داشتند در مقایسه با کسانی که تنها داروهای ضدافسردگی مصرف می‌کردند. اگر افسردگی دارید، روزانه ۲۵ میلی‌گرم زینک استفاده کنید.

منبع readersdigest.ca
ممکن است شما دوست داشته باشید
1 نظر
  1. Verla می گوید

    تقریبا همه افراد دچار نوسانات طبیعی در خلق می شوند و
    گاهی اوقات دچار غم و اندوه می شوند.

    این نوسانات خلق طبیعی هستند و به ما کمک می کنند تا از چیزهایی که در طول زندگی مان از دست داده ایم، آگاه شویم و بتوانیم شادی ها را در کنار
    غم ها درک کنیم. اما اختلال افسردگی با این نوسانات خلقی طبیعی متفاوت است.

    افسردگی تنها یک یا دو علامت ساده نیست، بلکه
    ترکیبی از افکار، احساسات، رفتار ها و تجربیات مختلف است.
    افسردگی دارای طیف متنوعی از علائم شامل
    کاهش انرژی و بی حوصلگی، لذت نبردن از فعالیت های گذشته، خلق غمگین،
    کاهش یا افزایش اشتها و وزن، بی خوابی یا پرخوابی، اختلال در تمرکز و تصمیم گیری، احساس ناامیدی، شکایت های
    جسمانی، دوری گزینی از سایرین، تحریک پذیری و گاها افکار خودکشی می باشد.
    بسیاری از افراد دچار افسردگی همراه
    با این علایم، احساس اضطراب نیز دارند
    . گاهی اوقات، در افسردگی علایم جسمانی مانند حالت تهوع یا ضعف، دردهای
    بدنی، تاری دید، تپش قلب، و تعریق به وجود می آید.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.