۹ مهارت که یک کارآفرین باید داشته باشد

اگر می‌خواهید کارآفرین موفقی باشید، باید روی خودتان سرمایه‌گذاری کنید و مدام در حال کسب مهارت باشید. اما یک کارآفرین باید چه مهارت‌هایی را داشته باشد؟

توانایی مدیریت پول

برای آنکه در پیشبرد کسب و کار موفق شوید، باید مدیریت مالی را بلد باشید. ابتدا به این سوالات در حوزه اقتصاد شخصی پاسخ دهید: آیا می‌دانید هر ماه پول شما صرف چه چیزهایی می‌شود؟ آیا تولید پول شما بیش از مصرف آن است؟ اگر پاسخ شما به هر دو سوال منفی است، در مدیریت کسب و کار خود نیز دچار مشکل خواهید شد. اما گمان نکنید این انتهای راه است، روش‌های بسیاری وجود دارد که به شما در مدیریت پول کمک می‌کند. ابتدا اقتصاد شخصی خود را مدیریت کنید و آن را تمیرین کنید تا بتوانید بودجه کسب و کار خود را نیز مدیریت کنید.

توانایی تولیدگری

اگر تولیدکننده نباشید هیچگاه نمی‌توانید یک کارآفرین موفق باشید.  یک کارآفرین تمام وقت به طور متوسط ۵۲ ساعت در هفته کار می‌کند (۱۲ ساعت بیشتر از متوسط ساعات کاری کارمند تمام وقت). برای آنکه در کسب و کار خود رشد کنید باید بیشترین استفاده را از هر ساعت کاری ببرید. اگر تولیدکننده نباشید حتی اگر ۸۰ ساعت در هفته هم کار کنید همان نتیجه را خواهید گرفت (و حتی کمتر). تولیدکننده بودن برای هر کس روش متفاوتی دارد پس باید ببینید برای شما کدام روش بهتر است. آیا کار و تولید شما صبح‌ها بهتر است؟ آیا در سکوت کامل بهتر کار می‌کنید؟ آیا زمان زیادی را صرف این می‌کنید که همه چیز کامل باشد؟

توانایی ایجاد برند شخصی

امروزه شغل‌های موقت و قراردادهای کوتاه مدت بیش از هر زمان دیگری رواج یافته است. کارآفرینان و کسانی که کار آزاد انجام می‌دهند مدام بین ایده‌ها، استارتاپ‌ها و کارمندی از این شاخه به آن شاخه می‌پرند. امروز دیگر تصدی شغل مطرح نیست بلکه برند شخصی بیشتر اهمیت دارد. این بستگی به خودتان دارد: حضور شما در فضای مجازی، اعتبار حرفه‌ای، چرخه تاثیرگذاری و اعتمادی که از فالورها، همتایان خود، مشتریان و کارمندان و عموم مردم کسب می‌کنید. باید روی ایجاد برند شخصی خود کار کنید، همانطور که بر روی نام تجاری کسب و کار خود کار می‌کنید. به عنوان یک کارآفرین با یک برند شخصی قوی وارد بازار می شوید و در مقابل سایر رقبا قرار می‌گیرید (شش تکنیک جالب برای توسعه بازاریابی برندتان در اینستاگرام).

توانایی تشخیص نقاط قوت و ضعف

به عنوان صاحب کسب و کار، نمی‌توانید در همه چیز بهترین باشید. اما باید بدانید نقاط قوت و نقاط ضعف شما چه هستند. داشتن فهم درستی از نقاط قوت و ضعف به شما کمک می‌کند بهترین تصمیم‌ها را بگیرید چه در انتخاب شریک تجاری و یا استخدام کارمندان و چه در ریسک‌های کاری که می‌پذیرید. برای تعیین نقاط قوت و ضعف، فرصت‌ها و تهدیدها یک آنالیز SWOT برای خود طراحی کنید.

توانایی به کارگیری افراد موثر و کارآمد

همینکه نقاط ضعف خود را شناختید خواهید فهمید چه کسانی را باید استخدام کنید تا تیم شما قوی شود. این یکی از مهمترین مهارت‌هایی است که یک کارآفرین باید داشته باشد، زیرا هر چه کارمندان یک شرکت خوب باشند، شرکت نیز به همان اندازه خوب و قوی می‌شود. داشتن افراد قوی در تیم، نقاط قوت جدیدی به شما ارائه می‌دهد و یک فرهنگ شرکتی شکل می‌گیرد که هر کس می‌خواهد بخشی از آن باشد. سعی کنید بهترین کارمندان را برای استارتاپ خود استخدام کنید (اگر می خواهید استخدام شوید، این کارها را انجام ندهید).

توانایی فروش

فروش کار سختی است اما اگر می‌خواهید استارتاپ خود را داشته باشید باید بتوانید از پس این کار برآیید. برخی تصور می‌کنند همینکه کارشناس فروش استخدام کنند، بیزنس آنها رشد خواهد کرد و اینکه فروش آنها خوب نیست اهمیتی ندارد. این همان دلیلی است که بسیاری از استارتاپ‌ها سقوط می‌کنند. قبل از آنکه محصول یا خدمات خود را به فروش برسانید، باید ابتدا بیزنس خود را به سرمایه‌گذاران بالقوه بفروشید و اگر می‌خواهید بااستعدادترین افراد را جذب کنید باید شرکت را به کارمندان بالقوه بفروشید. بدین گونه کارآفرین برای فروش سنتی کار خود آمادگی کسب خواهد نمود. باید بدانید مهمترین مهارت فروش، انتخاب راه حل مناسب است نه محصول.

توانایی ارائه بازاریابی پایه

وقتی بیزنس خود را آغاز می‌کنید، باید کار کردن در همه قسمت‌ها را بلد باشید. یعنی شناخت اولیه‌ای در خصوص بازاریابی دیجیتال، شامل SEO، بازاریابی موبایل و تبلیغات پولی داشته باشید. اگر با اینگونه استراتژی‌های بازاریابی آشنایی ندارید باید پیش از آغاز به کار بیزنس خود، اطلاعات خود را در این زمینه‌ها بالا ببرید. ابزارها و راهنماهای زیادی وجود دارند که بازاریابی اینترنتی را به شما آموزش می‌دهند و کمک می‌کنند با کمترین هزینه بیزنس خود را به بازار عرضه کنید (ترفندهای بازاریابی برای کسب و کارهای کوچک).

توانایی مواجهه با مشکلات

راه رسیدن به موفقیت مستقیم نیست. به عنوان یک کارآفرین تازه کار باید بدانید چگونه با مشکلات و بالا و پایین‌ها مواجه شوید. وقتی شکست می‌خورید باید بتوانید آن را کنار بگذارید و بر این مسئله تمرکز کنید که بار دیگر چگونه می‌توانید آن را بهتر انجام دهید اما قبل از آن باید با مشکل قبلی کنار آمده باشید. هر انسان موفقی بارها شکست را تجربه کرده است اما آن را بزرگ نکرده. شکست نقطه پایان بیزنس نیست، یک درس ساده است که باید آن را بیاموزید. یاد بگیرید با شکست‌ها مواجه شده و آنها را برطرف کنید.

توانایی و آرزوی بهتر کردن جهان خود

بهترین روش برای موفق شدن در کار و حفظ انگیزه، این است که تغییر مثبتی در جهان ایجاد کنید. این لزوما به معنای حفظ محیط زیست یا از میان بردن فقر و گرسنگی نیست. ایجاد تغییر مثبت در جهان اشکال و حالت‌های مختلفی دارد، از تولید محصولاتی که زندگی روزمره را آسانتر می‌کند تا کمک به رشد دیگر کسب و کارهای محلی. ارزش واقعی چیزی است که به بیزنس شما کمک می‌کند که بهترین باشد در حالی که دیگر کسب و کارها شکست می‌خورند. وقتی بیزنس خود را برپایه چنین ارزش‌هایی قرار می‌دهید، خواهید دید در از میان برداشتن هر گونه مانعی که بر سر راه هدف شما باشد، اشتیاق پیدا می‌کنید.

این لیست نباید شما را بترساند. اولین گام در راه موفقیت این است که بفهمید کدام مهارت را دارید و کدامیک را ندارید. همه این مهارت‌ها قابل یادگیری است، پس اگر متوجه شدید فاقد هر کدام از این مهارت‌ها هستید بروید و آن را یاد بگیرید. در خصوص فروش، بازاریابی، برندینگ و مدیریت مالی کلاس‌های آموزشی زیادی وجود دارد، خودتان یاد بگیرید یا از کسانی که بلدند بیاموزید.

منبع entrepreneur.com
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.