چگونه یک حساب جیمیل درست کنیم؟

آموزش ایجاد حساب کاربری جیمیل و تغییر رمز عبور

گوگل سرویس رایگان جیمیل را با ویژگی­ های امنیت، ذخیره پیام و انواع قابلیت­ ها در اختیار کاربران قرار می­دهد.

اگر شما یک مبتدی هستید، در این مقاله نحوه ایجاد حساب Gmail، تغییر گذرواژه و حذف پیام های قدیمی که مهم نیستند را خواهید آموخت.

نحوه ایجاد حساب Gmail

  • از سایت Google Account creation pageبرای ایجاد حساب استفاده کنید.
  • شما باید نام و نام خانوادگی خود را ارائه دهید.
  • یک آدرس جدید مانند username@gmail.com ایجاد کنید. آدرس باید حداقل شش کاراکتر باشد و شما نمی ­توانید از آدرسی که متعلق به شخص دیگری است استفاده کنید.
  • رمز عبور مطمئن برای حساب خود تنظیم کنید.
  • تولد، جنسیت، تلفن همراه، محل سکونت و آدرس ایمیل فعلی خود را اضافه کنید (برای موارد اضطراری و بازیابی حساب).
  • سپس بر گزینه  Next stepرا کلیک کنید. گوگل ممکن است از شما بخواهد آدرس ایمیل یا شماره تلفن همراه خود را تأیید کنید. پس از اتمام این قسمت، صندوق پستی جدید Gmail خود را مشاهده خواهید کرد.

ایجاد حساب جیمیل

چگونه رمز عبور Gmail خود را تغییر دهید

  • به Gmail وارد شوید و از صندوق ورودی خود (inbox)، بازدید کنید.
  • روی آیکون چرخ دنده در گوشه سمت راست بالا کلیک کرده و Settings را انتخاب کنید.
  • گزینه  Accounts and Importرا انتخاب کنید، سپس روی تغییر گذرواژه (Change password) کلیک کنید.
  • رمز عبور فعلی خود را تأیید کنید، سپس Gmail به شما اجازه تنظیم یک رمز عبور جدید را می­دهد. برای امنیت حسابتان از رمز عبور مطمئن استفاده کنید.

تغییر حساب جیمیل

نحوه حذف ایمیل های قدیمی در Gmail

  • در صندوق ورودی خود، یک پیام را انتخاب کنید.
  • در سمت راست ایمیل، روی فلش کشویی کلیک کرده و گزینه Delete this message را برای حذف پیام انتخاب کنید.
  • برای حذف چندین پیام به طور همزمان، کادرهای کنار ایمیل موردنظر را علامت بزنید، وقتی همه آنها را بررسی کردید، روی آیکون حذف شده ­ها در بالای صندوق پستی خود کلیک کنید تا حذف شوند.
  • برای مشاهده پیام های پاک شده، از گزینه Trash  در نوار کناری سمت چپ دیدن کنید. اکنون برای حذف تمام پیام ­های Trash، می ­توانید حذف شده ­ها را به طور کامل پاک کنید، وقتی پیامی را حذف می­ کنید، به مدت ۳۰ روز در حذف شده­ ها باقی می­ماند. بعد از این مدت، پیام به صورت دائمی از حسابتان حذف می­ شود و دیگر قابل بازیابی نیست، جیمیل به طور خودکار هر ۳۰ روز یک بار این کار را انجام می­ دهد.

حذف حساب جیمیل

منبع makeuseof.com

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.