اشتراک‌گذاری استوری اینستاگرام تنها با دوستان صمیمی

اگر می‌خواهید استوری را تنها برخی از دوستان شما ببینند

با قابلیت جدید اینستاگرام می­‌توانید استوری را تنها با لیست دوستان خود (Close Friends) به اشتراک بگذارید.

ابتدا لیستی از دوستان خود (Close Friends) ایجاد ­کنید تا از این طریق بتوانید استوری خود را با آنها به اشتراک بگذارید. برای دسترسی به این قابلیت، در اینستاگرام به پروفایل خود بروید و در منوی سمت راست  Close Friends List را انتخاب کنید. اکنون می‌توانید دوستان خود را به لیست اضافه کنید تا استوری خود را بین همه و یا تنها دوستان خود به اشتراک بگذارید.

همچنین، کاربران نمی‌­توانند درخواست اضافه شدن به لیست را بدهند، بنابراین هیچ کاربری به طور ناخواسته به لیست دوستان اضافه نخواهد شد. کاربرانی که به لیست دوستان افزوده شده‌­اند هنگام دیدن استوری، یک نشان سبز رنگ کنار استوری مشاهده خواهید کرد.

بنابراین، افرادی که به لیست اضافه نشده‌­اند، هیچ کدام از استوری‌­های انتخاب شده شما را مشاهده نخواهند کرد.

منبع howtogeek.com